Afhankelijk van de productcategorie bieden we verschillende retourmethoden aan om ervoor te zorgen dat het retourproces soepel en gemakkelijk verloopt. Dit is wat je kunt verwachten voor elke categorie:

 

Categorie 1 (Uitgepakte matrassen, Boxspring bedden, uitgepakte toppers vanaf 140 cm breedte en andere omvangrijke items):

2-man-handling (2mh) ophalen: Onze vervoerder VOS plant rechtstreeks een afspraak met je in. Ze komen met een grote vrachtwagen en twee medewerkers om het item bij je thuis op te halen. Zorg ervoor dat het item klaar staat voor ophalen op het afgesproken tijdstip.

 

Categorie 2 (Verpakte matrassen en items van gemiddelde grootte):

1-man-handling (1mh) ophalen: Onze vervoerder GLS plant een ophaalafspraak met je in. Eén medewerker komt met een kleinere vrachtwagen om het item op te halen. Zorg ervoor dat het item, indien van toepassing, gedemonteerd en klaar is voor ophalen op het afgesproken tijdstip.

Afleveren bij een parcelshop: Je brengt het item naar een nabijgelegen parcelshop (bijv. een postkantoor) en levert het daar in. Onze vervoerder voor deze optie is GLS. Zorg ervoor dat het item goed is verpakt en klaar is voor aflevering.


Categorie 3 (Accessoires, uitgepakte toppers tot 120 cm breedte en kleinere items):

Afleveren bij een parcelshop: Je brengt het item naar een nabijgelegen parcelshop (bijv. een postkantoor) en levert het daar in. Onze vervoerder voor deze optie is BPost. Zorg ervoor dat het item goed is verpakt en klaar is voor aflevering.