Nadat je je bestelling op onze website hebt geplaatst, gebeurt er het volgende:
1.    Orderbevestiging
Je bestelling is geplaatst! Je ontvangt een e-mail op het opgegeven e-mailadres met alle details. Deze e-mail bevestigt dat je bestelling in ons systeem is geregistreerd.
2.    Betaling ontvangen
Zodra je Emma bestelling in ons systeem staat, controleren we de betaalmethode die je hebt gebruikt om de bestelling af te ronden. Deze stap kan tot 2 dagen duren, afhankelijk van de gekozen betaalmethode. En als er een probleem is met de betaling? Geen zorgen! Je ontvangt een e-mail waarin de situatie wordt uitgelegd en waarin je wordt gevraagd een nieuwe bestelling te plaatsen met een andere betaalmethode.
3.    De bestelling voorbereiden
Zodra je betaling is bevestigd, wordt je bestelling voorbereid door ons team en daar begint de magie. Alles wordt door ons voorbereid zodat je je Emma product(en) snel op je adres ontvangt.
4.    Bestelling klaar voor verzending
Als je bestelling klaar en veilig verpakt is, komt de transporteur hem ophalen. Op dat moment ontvang je een e-mail met een handige link om elke stap van de levering van je bestelling te volgen. Wil je weten met welke vervoerders Emma werkt? Stay tuned, we vertellen het je binnenkort!
5.    Bestelling onderweg
Je bestelling is nu in de betrouwbare handen van de vervoerder, op een steenworp afstand van je huis! Zodra je Emma product(en) aankomen, brengt de vervoerder ons op de hoogte en ontvang je een e-mail ter bevestiging van de levering. Nu begint je proefavontuur om volop van onze producten te genieten. Hoe weet ik precies wanneer mijn bestelling aankomt? Deze informatie is in handen van de bezorger. Je krijgt direct bericht van de vervoerder en daarna kun je de juiste informatie gemakkelijk vinden op de website van de vervoerder. Blijf alert!
6.    Geniet ervan!
Haal het meeste uit je nieuwe Emma product(en)! We willen deel uitmaken van jouw beste slaapervaring en horen graag wat je van onze producten vindt! Vertel ons alles, we willen jouw mening. We sturen je binnenkort een enquête. Stay tuned!