Nadat u uw aankoop op onze website heeft afgerond, is dit wat er daarna gebeurt:

 

1.    Bestelbevestiging

Uw aankoop is voltooid! Je zult een e-mail ontvangen op het opgegeven adres met alle details. Deze e-mail bevestigt dat jouw bestelling in ons systeem is geregistreerd.

 

2.    Betaling ontvangen

Zodra jouw Emma-bestelling in ons systeem staat, zullen we de betalingsmethode controleren die je hebt gebruikt om de aankoop af te ronden. Deze stap kan tot 2 dagen duren, afhankelijk van de gekozen betalingsmethode. En als er een probleem is met de betaling? Maak je geen zorgen! Je zult een e-mail ontvangen die de situatie uitlegt en je vragen om een nieuwe aankoop te doen met een andere betalingsmethode.

 

3.    Voorbereiding van de bestelling

Na bevestiging van de betaling van jouw bestelling, wordt jouw bestelling voorbereid door ons team, en daar begint de magie. Alles wordt door ons voorbereid zodat je het snel op jouw adres ontvangt.

 

4.    Bestelling gereed voor verzending

Wanneer jouw Emma klaar is en veilig is verpakt, zal de vervoerder deze ophalen. Op dat moment ontvang je een e-mail met een handige link voor het volgen van elke stap van de levering van jouw bestelling. Wil je weten met welke vervoerders Emma samenwerkt? Blijf op de hoogte, we zullen het je snel vertellen!

 

5.    Bestelling onderweg

Nu is jouw bestelling in goede handen van de vervoerder, op slechts een steenworp afstand van jouw huis! Zodra jouw Emma-producten arriveren, zal de vervoerder ons op de hoogte stellen en ontvang je een e-mail ter bevestiging van de levering. Nu begint jouw testavontuur om maximaal van onze producten te genieten.

Hoe weet ik precies wanneer mijn bestelling arriveert? Deze informatie is in handen van het bezorgbedrijf XPO of GLS. Je wordt rechtstreeks door de vervoerder bijgewerkt en je kunt de juiste informatie vinden op de website van de vervoerder. Blijf alert!

 

6.    Geniet ervan!

Geniet optimaal van jouw nieuwe Emma-producten! We willen deel uitmaken van jouw beste nachten slaap en kijken ernaar uit om te horen wat je van onze producten vindt! Vertel ons alles, we willen jouw mening weten. Binnenkort sturen we je een vragenlijst. Blijf op de hoogte!